Pleje af dit sengetøj

Det er en dejlige tanke, at mange af jeres drømme tager form under det vidunderlige sengetøj fra byFritz. Jeg har modtaget meget positivt feedback fra jer og nogen har endda udtrykt stort behov for flere sæt fordi det jo indimellem skal vaskes. Fordi så mange drømmer og sover i byFritz er det måske på tide at give lidt gode råd til pleje af dit sengetøj. Her kommer de:

 

Du bør altid vaske dit sengetøj inden du tager det i brug første gang. Ved den første vask forstærkes syningerne i sengetøjet og holdbarheden forlænges. Derudover får du vasket evt. overskudsfarve væk - så du trygt kan sove i det. 

Det er er god idé at vaske sengetøjet hver anden uge eller minimum en gang om måneden. Rent sengetøj bidrager til et godt indeklima i dit soveværelse, som er essentielt for en god nats søvn.

ByFritz sengetøjet kan vaskes ved 60 grader. Husstøvmider og bakterier forsvinder ved 55 grader, så når du vasker sengetøjet ved 60 grader sikrer du at sengetøjet bliver helt rent. Det holder den smukkeste overflade ved vask med vrangen ud og lukket lynlås.   

Jeg vil anbefale at tørre tumble ByFritz sengetøjet halvtørt ved lav varme og dernæst hænge det til tørre i den friske luft. Det er skånsomt for miljøet og samtidig gør tørretumbling percale sengetøjet lækkert blødt. Den efterfølgende hængetørring gør sengetøjet glat i overfladen, så du slipper for at stryge det efterfølgende. Derudover giver det dig den skønneste følelse af renhed, når du lægger dig på puden - for ikke at tale om den dejlige duft den friske luft giver dig.

Sengetøjet kan sagtens holde til længere tørretumbling eller fuld hængetørring, så det er også en mulighed.

Tilslut vil jeg råde til grundig og regelmæssig udluftning i soveværelset så sengetøjet luftes hver dag. Hæng også gerne dynerne udenfor til luftning. Således reduceres fugtigheden i soveværelset og i sengetøjet, hvilket forlænger holdbarheden af dit sengetøj.

Kærligst Tina 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort