VonFritz & Mig

VonFritz er et trendunivers. Universet giver dig indblik i tidens designs, tendenser, stilretninger, farver og mønstre inden for bolig interiør. Derudover kan du finde inspiration og ideer til at udtrykke din personlige stil i din indretning så den først og fremmest viser hvem du er og giver dig harmoni. 

Vores hjem har stor betydning for vores velbefindende og bør give os glæde, ro og overskud. 

Jeg har gennem designuddannelse og 15 år i livsstilsbranchen tilegnet mig en bred viden indenfor bolig design og interiør. 

VonFritz er en trekløver.

Det ene blad er selve "universet", der primært består af min blog hvor jeg vil skrive om aktuelle og kommende trends og om livet som iværksætter og tekstildesigner. Universet er for dig der interesserer dig for bolig, design, trends, personlig indretning og styling. 

Det andet blad er min butik. I webbutikken vil jeg løbende sælge egne designs og finde lækre ting til din bolig rundt om i verden. Fælles for varerne er at de alle er kvalitetsprodukter med lang holdbarhed. 

Det tredje blad i kløveren er business2business, hvor jeg tilbyder tekstilvirksomheder hjælp til up-coming design, produktudvikling, trends, tendenser og farvevalg. 

Mission:

Jeg vil hjælpe dig med at skabe et personligt, funktionelt og hyggeligt hjem balance. Det vil jeg gøre ved at levere dansk aktuelt design til dit hjem.

Vision:

Jeg vil udtrykke tendenserne i verden på boliginteriør og derved sætte mit aftryk på dit hjem og på boligprodukter på det danske marked. Målet er at skabe harmoni og balance i dit hjem som i sidste ende giver velvære og livskvalitet.

Værdier:

Kvalitet.

Jeg leverer kvalitet i alt, hvad jeg foretager mig. Det gælder både mine designs, men også i arbejdsprocessen.

Ansvarlighed.

Jeg arbejder udelukkende med leverandører og partnere, jeg kan stå 100% inde for. Dette betyder at jeg vægter at alle har de højeste standarder og er opdateret med aktuelle certificeringer.

Kendskab.

Gennem mine 15 år i modebranchen og interiørbranchen, ved jeg hvordan verden ser ud. Jeg kender vigtigheden i at ramme de rigtige designs og produkter i den rigtige kvalitet til den rigtige pris til det rigtige tidspunkt. Timing betyder alt.

Comme il faut.

Mine kerneværdier i mit arbejde er anstændighed og ordentlighed. Jeg har gennem en designuddannelse fra Teko og 15 år i mode- og livsstilsbranchen, tilegnet mig en bred viden indenfor bolig design og interiør.

VonFritz, CVR-nr.: 41412704