vonFritz

Med vonFritz er naturen og skønhed i balance

vonFritz er et nordisk univers af boligtekstiler. Skabt med tanke på bæredygtighed og slowfashion. Udtrykket er rent og enkelt. 

Jeg har med vonFritz en drøm og et ønske om at bidrage til en grønnere verden. En verden hvor vi kommer væk fra køb-og-smid-væk kulturen og i stedet fokuserer på kvalitet og det gode håndværk.

 

Tekstiler med omhu

Med vonFritz har jeg gentænkt fremstillingen af boligtekstiler ved at kombinere min kærlighed for design, kvalitet og håndværk med nøje gennemtænkte bæredygtige materialer. Fælles for alle materialerne er at de er naturmaterialer. 

Jeg skaber smukt økologisk sengetøj, håndklæder og viskestykker af høj kvalitet og med lang levetid. Kvaliteterne udvikles således at produkterne kan bruges igen og igen og endda gå i arv med den rigtige pleje.

 

Æstetik og etik går hånd i hånd

Jeg tror på at æstetik og etik kan forenes således at det smukke økologiske sengetøj, håndklæder og viskestykker vi fremstiller, ikke gør skade på vores klode eller på os.

vonFritz følger de førende økologiske bæredygtige standarder, vores økologiske produkter er allergivenlige og indeholder ingen skadelige kemikalier og stoffer. Så du kan trygt bruge vores tekstiler tæt på huden hver dag.

Kig dig lidt rundt i mit univers af smukt økologisk sengetøj, håndklæder og viskestykker og lad dig inspirere💞

VonFritz, CVR-nr.: 41412704